זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1/2 ק"ג כנפיים
- 1 כוס יין אדום יבש
- 2 שיני שום
- 1 כף אורגנו יבש
- 1 כף דבש
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת כנפיים בתנור ברוטב יין אדום ואורגנו
רגע לפני: מתכון להכנת כנפיים בתנור ברוטב יין אדום ואורגנו, ועד שכל המשפחה תתארגן סביב השולחן, הכנפיים יבלו זמן איכות בתנור ויצאו שחומות וטעימות להפליא.
• קוצצים את השום ומערבבים בקערה יחד עם הדבש, האורגנו ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
• משרים את הכנפיים בתערובת הנוזלים במשך 30 דקות לפחות, במקרר.
• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
• מסדרים את הכנפיים בתבנית, שופכים את הרוטב מעל, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות.
• מסירים את נייר הכסף, מכוונים את התנור למצב גריל ואופים במשך 10 דקות נוספות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!