רכיבים
- 6 חזות עוף
- 1 בצל גדול
- 2 שיני שום
- 6 פטריות טריות
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- מעט בזיליקום קצוץ
- מעט טימין קצוץ
- שמן זית לטיגון
- מלח ופלפל
- 1 כוס פירורי לחם
- 2 ביצים טרופות לציפוי
אופן הכנת חזה עוף פריך במילוי פטריות ועשבי תבלין
רגע לפני: חובבי הארוחות המהירות, הנה משהו שאולי לא ידעתם, אבל שניצלים הם לא הדבר היחיד שאפשר להכין מחזה עוף. למשל, אפשר למלא אותו בפטריות, בצל ועשבי תבלין. מתכון לחזה עוף במילוי פטריות ועשבי תבלין פריכים במיוחד.
• קוצצים דק את הבצל, השום, הפטריות, הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין.
• מחממים מעט שמן זית במחבת ומאדים בה את הבצל הקצוץ והשום במשך 10 דקות. כשהבצל מקבל צבע, מוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
• מוסיפים את עשבי התיבול למחבת, מערבבים ומסירים מהאש.
• בעזרת סכין חדה, יוצרים כיס בחלק העבה של חזה העוף וממלאים בתערובת עשבי התיבול.
• טורפים את הביצים, וטובלים בהן את חזות העוף הממולאים, ומצפים בפירורי הלחם.
• מטגנים את חזות העוף במחבת כבדה עם שמן במשך 3 דקות מכל צד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!