כיכר השבת

שיפודי חזה עוף פריכים ברוטב מתוק

אחרי שהעוף סופג היטב את טעמי הרוטב המתוק-פיקנטי, מגלגלים בשומשום, נועצים בשיפודים ומכניסים לתנור. התוצאה? שיפודי עוף פריכים וטעימים (מתכונים, אוכל)

|
חזה עוף פריך ברוטב מתוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות רוטב צ'ילי
  • כפית דבש
  • קורט פפריקה
  • מלח ופלפל שחור
  • שומשום לפיזור

אופן הכנת שיפודי חזה עוף פריך ברוטב מתוק

רגע לפני: אחרי שהעוף סופג היטב את טעמי הרוטב המתוק-פיקנטי, מגלגלים בשומשום, נועצים בשיפודים ומכניסים לתנור. התוצאה? שיפודי עוף פריכים וטעימים/

• חותכים את חזה העוף לקוביות.

• מערבבים בקערה את רוטב הסויה, הצ'ילי והדבש עם קוביות העוף. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכניסים למקרר למשך שעה.

• מחממים את בתנור לחום של 200 מעלות.

• משפדים את קוביות חזה העוף על שיפודים, ומגלגלים בשומשום.

• מניחים בתבנית עם שוליים גבוהים - כשקצות השיפודים ינוחו על השוליים, והעוף לא ייגע בתחתית התבנית.

• מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש עד ששיפודי העוף מזהיבים. מידי פעם מסובבים את השיפודים, שהחום יגיע לכל צידי העוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות