רכיבים
- 4 נתחי חזה עוף
- 4 כפות רוטב סויה
- 4 כפות רוטב צ'ילי
- כפית דבש
- קורט פפריקה
- מלח ופלפל שחור
- שומשום לפיזור
אופן הכנת שיפודי חזה עוף פריך ברוטב מתוק
רגע לפני: אחרי שהעוף סופג היטב את טעמי הרוטב המתוק-פיקנטי, מגלגלים בשומשום, נועצים בשיפודים ומכניסים לתנור. התוצאה? שיפודי עוף פריכים וטעימים/
• חותכים את חזה העוף לקוביות.
• מערבבים בקערה את רוטב הסויה, הצ'ילי והדבש עם קוביות העוף. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכניסים למקרר למשך שעה.
• מחממים את בתנור לחום של 200 מעלות.
• משפדים את קוביות חזה העוף על שיפודים, ומגלגלים בשומשום.
• מניחים בתבנית עם שוליים גבוהים - כשקצות השיפודים ינוחו על השוליים, והעוף לא ייגע בתחתית התבנית.
• מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש עד ששיפודי העוף מזהיבים. מידי פעם מסובבים את השיפודים, שהחום יגיע לכל צידי העוף.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!