רכיבים
- 1/2 ק"ג חזה עוף מופשר
- 1 בצל בינוני
- 2 שיני שום
- 3 כפות סויה
- 3 כפות רוטב צ'ילי
- 1/2 כוס מים רותחים
- קורט פפריקה מתוקה
- מלח ופלפל שחור
- שמן זית
אופן הכנת חזה עוף ברוטב סויה וצ'ילי
רגע לפני: ארוחת עוף משביעה שמכינים תוך דקות: נתחים מוקפצים של חזה עוף ברוטב מתקתק שיככבו בארוחה המשפחתית. מתכון להכנת רצועות חזה עוף ברוטב סויה וצ'ילי.
• פורסים את חזה העוף לאצבעות.
• קוצצים דק את הבצל והשום.
• מטגנים את הבצל בשמן זית.
• כשהבצל מזהיב, מוסיפים את השום וחזה העוף. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה, מוסיפים את רוטב הסויה, הצ'ילי והמים הרותחים. מערבבים קלות ומכסים את המחבת.
• מבשלים על אש נמוכה מאד במשך 20 דקות. מיד פעם, הופכים את נתחי העוף.
• כשהעוף שחום, מוציאים את הנתחים ומעבירים לכלי הגשה. מגביהים את האש ומביאים את הרוטב לרתיחה. כשהרוטב מצטמצם, מכבים את האש, שופכים על נתחי העוף ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!