רכיבים
- 85 גרם גבינה שמנת, בטמפרטורת החדר
- 4 כפות (57 גרם) חמאה מלוחה, בטמפרטורת החדר
- 453 גרם אבקת סוכר
- 1 כף תמצית וניל
- 283 גרם קוקוס מגורר ממותק
- קינמון, לפי הצורך - לגימור
אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר, מערבבים יחד את גבינת השמנת והחמאה במהירות בינונית, עד לאיחוד מלא, במשך כ-30 שניות. מגרדים את הצד של הקערה ומוסיפים כרבע מכמות אבקת הסוכר ומערבבים עד לשילוב. ממשיכים להוסיף את הסוכר בשלוש פעימות, תוך ערבוב, עד לשילובו המלא. מגרדים את הצד של הקערה.
2. מערבבים פנימה את תמצית הווניל. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים לאיחוד. מגלגלים את התערובת לכדורים (בערך 2 כפיות לכל אחד) ואז משטחים לצורות מלבניות. (זה בסדר שכל חתיכה תהיה מעט שונה מרעותה, כמו תפוחי אדמה אמיתיים).
3. מגלגלים כל ממתק בקינמון, עד שהוא מצופה לחלוטין.
יש לאחסן בכלי אטום לאוויר, בטמפרטורת החדר, עד שלושה ימים או במקרר עד שבוע.