זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 250 גרם ביסקוויטים, קצוצים דק
לקרם השוקולד:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 1 מיכל ריץ' או שמנת מתוקה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן, ממסים את השוקולד, אבקת הסוכר, הריץ' או השמנת והשמן עד שהשוקולד נמס. מערבבים היטב ויוצקים על הביסקוויטים.
2. נותנים לתערובת להצטנן מעט ויוצרים כדורים, רצוי בידיים רטובות מעט, כי העיסה דביקה.
3. מגלגלים בקוקוס, אגוזי לוז קלויים וקצוצים או כל תוספת שמתחשק לכם, מסדרים בקופסה ומעבירים למקרר או למקפיא להתמצקות של כמה שעות לפני ההגשה.