זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/2 כוס יוגורט
- 1/2 כוס קינואה מבושלת
- כמה כפיות דבש, לפי הטעם
- 1/2 כוס תערובת דגנים (אנחנו השתמשנו בצ'יריוס + גרנולה)
- 1/2 כוס גרגרי רימון
אופן הכנת פרפה יוגורט עם קינואה ודבש:
1. מערבבים את היוגורט עם הקינואה והדבש.
2. לכוס זכוכית עגולה, יוצקים מחצית מתערובת היוגורט. מכסים עם מחצית מתערובת הדגנים, ומוסיפים מחצית מגרגרים הרימון. חוזרים שוב על השכבות ומגישים מיד.
להכנה מהירה, שווה לבשל כמות גדולה של קינואה מראש ולשמור במקרר.