זמן הכנה7 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 מלון כתום (אפשר גם ירוק)
- 2 כוסות יוגורט חלבי / פרווה
- 1/2 כוס פירות יער קפואים / טריים
- דבש לזילוף (לא חובה)
אופן הכנת קערת מלון עם גרנולה ויוגורט:
>> למה לקנות גרנולה אם אפשר להכין בבית?
1. חוצים לשניים את המלון, וגורפים החוצה את הזרעים, כך שיהפוך לכלי קיבול.
2. יוצקים כוס יוגורט לכל חצי מלון, ומפזרים מעל גרנולה ופירות יער (שאפשר להחליף בכל פרי אהוב אחר), מזלפים מעל דבש ואוכלים מיד.