![חביתה עם רצועות סלמון מעושן ופטריות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/08/20/1364ad10-0340-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h750_w1000.jpg)
![חביתה עם רצועות סלמון מעושן ופטריות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/08/20/1364ad10-0340-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h750_w1000.jpg)
זמן הכנה13 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 ביצים
- 3 פטריות טריות
- 1 בצל קטן
- 3 רצועות דג לקס (פילה סלמון מעושן)
- 2 פרוסות גבינה צהובה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
רגע לפני: ארוחת בוקר משודרגת ומרשימה כשבא לכם לפנק את עצמכם: מתכון לחביתה עם רצועות לקס - פילה סלמון מעושן, פטריות וגבינה צהובה.
• פורסים את הפטריות, ללא הרגל, וקוצצים את הבצל לקוביות.
• מחממים שמן במחבת, ומטגנים בו קלות את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך 5 דקות נוספות על אש בינונית-נמוכה.
• טורפים את הביצים עם מעט מלח, ומוסיפים למחבת.
• כשהחביתה כמעט מוכנה, מניחים במרכזה את רצועות הלקס והגבינה הצהובה, מקפלים בזהירות את החביתה לחצי, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 4-5 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!