הקציצות המסורתיות הללו יביאו טוויסט מענג לשולחן החג (צילום: באדיבות המצלם)
מנות/יחידות40
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
מצרכים
- 6 קלחי לוף 6 יחידות
- בצל בינוני 3 יחידות
- ביצים 3 יחידות
- מלח 1 כפית
- פלפל שחור 0.5 כפית
- קמח מצה 2 כף
אופן ההכנה
- הכנת הקציצות שטפו את הקלחים, נקו היטב, חתכו לפרוסות ואדו בשמן. במחבת נפרד טגנו את הבצל עד לקבלת גוון שקוף, טחנו את הלוף והבצל במעבד מזון עד לטחינה ולא עד ריסוק ממשי. הוסיפו את שאר החומרים, ערבבו, טגנו קציצות או אפו בתנור. בתאבון ושנה טובה!