כיכר השבת

במיוחד לראש השנה

מסימנים זה יהפוך לנשנוש: קציצות כרתי טעימות ופריכות 

לקראת ראש השנה, הקציצות המסורתיות הללו יביאו טוויסט מענג לשולחן החג. הקציצות הללו משלבות מסורת עם ניחוח ים תיכוני. מתובלת קלות במלח ופלפל שחור, ומאוחדות יחד על ידי ביצים. התערובת מתאחדת לנגיסות רכות וטעימות של סימני ראש השנה. המתכון הזה, שעבר בדורות, מהווה גם תוספת מלוחה לחגיגת ראש השנה שלכם (אוכל ומתכונים)

| כיכר השבת |
הקציצות המסורתיות הללו יביאו טוויסט מענג לשולחן החג
הקציצות המסורתיות הללו יביאו טוויסט מענג לשולחן החג (צילום: באדיבות המצלם)
מנות/יחידות40
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים

  • 6 קלחי לוף 6 יחידות
  • בצל בינוני 3 יחידות
  • ביצים 3 יחידות
  • מלח 1 כפית
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • קמח מצה 2 כף

אופן ההכנה

  1. הכנת הקציצות שטפו את הקלחים, נקו היטב, חתכו לפרוסות ואדו בשמן. במחבת נפרד טגנו את הבצל עד לקבלת גוון שקוף, טחנו את הלוף והבצל במעבד מזון עד לטחינה ולא עד ריסוק ממשי. הוסיפו את שאר החומרים, ערבבו, טגנו קציצות או אפו בתנור. בתאבון ושנה טובה!
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות