רכיבים
- 10 קישואים
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1 בצל גדול
- 2 שיני שום
- מלח ופלפל
- שמן לטיגון
אופן הכנת חטיף קישואים מטוגנים:
רגע לפני: מתכון לקישואים מטוגנים - חטיף ירקות מוצלח וטעים.
• מקלפים את הקישואים, וחותכים אותם לעיגולים.
• קוצצים את הבצל לריבועים קטנים וכותשים את השום.
• מטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד להזהבה.
• מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
• מוסיפים מעט שמן למחבת, ומוסיפים את הקישואים, עד שיזהיבו משני הצדדים.
אופן ההגשה: מעבירים את הקישואים לכלי הגשה, קוצצים את הפטרוזיליה, מפזרים מעל ומגישים עם יוגורט בצד. בגרסת הפרווה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ופרוסות לחם קלויות.
הצגת כל התגובות