כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון למאפה בצק עלים ואפרסקים אישי לקינוח

למה אנחנו אוהבים את הטארט הזה? כי אין לו דרישות נוקשות והמרכיבים שלו זמינים ולא יומרניים. התוצאה: קינוח אישי יפה ומרשים שלא באמת התאמצתם לעבוד עליו. מתכון למאפה בצק עלים ואפרסקים אישי (מתכונים לשבת, אוכל)

| כיכר השבת |
מאפה בצק עלים ואפרסקים אישי לקינוח
מאפה בצק עלים ואפרסקים אישי לקינוח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 ריבועי בצק עלים בגודל שווה
  • 7 אפרסקים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כוס שקדים מולבנים טחונים
  • 1 חלמון
  • 50 גרם מרגרינה
  • 1 כף תמצית וניל איכותית

אופן הכנת טארט אפרסקים:

רגע לפני: למה אנחנו אוהבים את הטארט הזה? כי אין לו דרישות נוקשות והמרכיבים שלו זמינים ולא יומרניים. התוצאה: קינוח אישי יפה ומרשים שלא באמת התאמצתם לעבוד עליו. מתכון למאפה בצק עלים ואפרסקים אישי.

• מפשירים את בצק העלים, וחותכים 15 ריבועים בגודל 7X7 ס"מ.

• מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

• פורסים את האפרסקים לחצאי עיגולים דקים.

• ממיסים את המרגרינה, ומערבבים בקערה יחד עם השקדים הטחונים, החלמון, הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת קרם אחיד.

• מעבירים את ריבועי הבצק לתבנית, מורחים על כל ריבוע מקרם השקדים, ומעל מסדרים בצורה נאה מספר פרוסות אפרסקים.

• אופים במשך 12-15 דקות, עד שהבצק מזהיב.

• מגישים בטמפרטורת החדר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מבשלים, שבתות וחגים , עיקריות וקינוחים- אתר כיכר השבת