כיכר השבת

"שירבו זכויותינו"

מתכון פשוט וקל הכנה לרוביא טעים ופיקנטי שתהנו לנשנש

רוביא, אותה שעועית קטנה ומלאת משמעות, אחד מסימני ראש השנה החשובים, המסמלת שפע. השעועית העדינה משתלבת נהדר גם כתוספת למנה הבשרית (אוכל ומתכונים)

| כיכר השבת |
רוביא טעים ופיקנטי לראש השנה
רוביא טעים ופיקנטי לראש השנה (בינה מלאכותית)
סועדים20
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • רוביא 250 גרם
  • שמן 2 כף
  • סוכר 0.75 כוס
  • מים 1 ליטר
  • קורט מלח 1 יחידות

הוראות הכנה

השרו מראש למשך לילה את הרוביא במים, בררו היטב מתולעים.

השחימו בסיר כף סוכר עם 2 כפות שמן. כהשסוכר חום והשמן מבעבע הוסיפו את המים.

הוסיפו את הרוביא. וודאו שהמים מכסים את הרוביא- לא מעבר לכך. בשלו כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה- עד לריכוך. סננו את המים, הוסיפו קורט מלח ואת יתר הסוכר. המיסו את הסוכר והורידו מהאש.

בתאבון!

מתכונים נוספים מסימני ראש השנה

מתכונים נוספים מסימני ראש השנה

מתכונים נוספים מסימני ראש השנה

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות