כאשר בנה של קשישה בת 114 ממניסוטה בשם אנה סטוהר (Anna Stoehr), רכש מכשיר טלפון חכם מנציג ענקית התקשורת האמריקנית ורייזון, לא האמין נציג המכירות יוסף רמירז כי הטלפון אינו מיועד לאיש המבוגר מאוד שעומד מולו, אלא לאמו בת ה-114. כאשר נוכח למי מיועד הטלפון, החל להדריך את הקשישה איך לעשות שימוש בטכנולוגיה החדשה והזרה לבני דורה של אנה.
לאחר שלימד רמירז את אנה כיצד לעשות שימוש בשיחות ווידאו דרך מכשיר האייפד החדש שרכשה לה וכיצד לתקשר עם אנשים בכל העולם, לעתים בשפת האם שלה, גרמנית, הגיע תורן של הרשתות החברתיות.
אלא שכאשר ניסתה אנה להתחבר לרשת החברתית הגדולה בעולם, פייסבוק, היא גילתה כי המתכנתים והמעצבים של הרשת לא ממש לקחו בחשבון את בני הדור שנולדו שנים ספורות בלבד לאחר המצאת הטלפון, ושנת הלידה המוקדמת ביותר שניתן להירשם לפייסבוק, היא 1905, חמש שנים לפני שנת הלידה של אנה.
הפתרון שהציע יוסף רמירז לאנה, הוא אותו הפתרון בו עושים שימוש ילדים בגיל פחות מ-13 שנים, עליהם פייסבוק אוסרת את השימוש ברשת החברתית, והוא, לזייף את הגיל שלהם. אלא שכאן כמובן המשתמשת המעיטה 5 שנים מגילה, במקום להוסיף. בינתיים, התיישבה אנה על יד מכונת הכתיבה שמלווה אותה עשרות שנים, והקלידה מכתב המיועד להנהלת פייסבוק, בה כתבה "אני עדיין כאן".
חשבון הפייסבוק של אנה קיים בינתיים, אך לפי ההיסטוריה חסרת הרחמים של פייסבוק, שם לא נוהגים כל כך להתחשב בנסיבות אישיות, גם אם מרגשות במיוחד. ואוכפים את חוקי הרשת. ייתכן כי גם הפעם תחליט הרשת החברתית למחוק את החשבון, בגין זיוף גיל...