כיכר השבת

הח"כ הצטלם ועורר את זעם הגולשים

ח"כ בועז טופורובסקי מ'יש עתיד', הצטלם בשעת לילה שרוע על הספה בלשכתו בכנסת, לאחר הפיליבסטר שערכו הח"כים החרדים. התמונה עוררה את זעמם של הגולשים (דיגיטל)

| 37 | כיכר השבת |
התמונה המסעירה
התמונה המסעירה (צילומסך: דף הפייסבוק של ח"כ בועז טופורובסקי)

הפיליבסטר שערכו חברי-הכנסת החרדיים במשך שש שעות במליאת הכנסת בדיון על 'חוק הדיינים' הוציא משלוותם לא מעט ח"כים שנאלצו ללכת לישון בשעה לילה מאוחרת.

אחד מהם, חבר-הכנסת בועז טופורובסקי ממפלגת 'יש עתיד', עלה לישון סמוך לשעה 5:00 בבוקר, בלשכתו בכנסת. אך תמונה שהעלה, עוררה את זעם הגולשים.

"4:51 לפנות בוקר הולך לישון בלשכה בכנסת", כתב ח"כ טופורובסקי, "אחרי שחברי האופוזיציה החרדים ניסו לעשות לנו תרגיל בכדי לסכל את הצעת החוק של חה"כ עליזה לביא ושולי מועלם רפאלי, שמטרתה לאפשר (לראשונה!) למנות נשים לועדה לבחירת דיינים. הם דיברו ומשכו זמן עד 4:17 לפנות בוקר".

"הם לא הצליחו והחוק ההיסטורי עבר קריאה שלישית ברוב של 33-12", עדכן חבר-הכנסת את גולשיו, "ועכשיו- פעם ראשונה שישן בכנסת, אך אין טעם לחזור הביתה כי היום הבא כבר מתחיל. מקווה שלא יכאב יותר מידי... מזל שיש מקלחת בלשכה".

לצד הכיתוב, העלה הח"כ את תמונתו שרוע על הספה בלשכה ולגופו צמודה חולצתו. התמונה, עוררה את זעמם של הגולשים שמיהרו למחות לצד גולשים שדווקא התחברו ופירגנו לעבודת 'יש עתיד'.

התמונה והסטטוס (צילומסך: דף הפייסבוק של ח"כ בועז טופורובסקי)

"אתה חולה בראש. בנאדם, אתה חבר כנסת, אתה אמור לייצג אותנו ציבור האזרחים הישראלי ואתה מצטלם ככה כמו איזו ילדה בת שש-עשרה? אני מקווה שאתה שיכור או שיש לך תירוץ טוב לזה", כתב לו אחד הגולשים.

גולש נוסף הוסיף וכתב: "אתה חייב למצוא עוזר פרלמנטרי או יועץ יותר טוב, התמונה הזו פשוט מביכה. פשוט רואים שאתה מ'יש עתיד' חבר כנסת טרנדי ממפלגה טרנדית. בעע".

אחת הגולשות כתב לח"כ: "תודה באמת, אתם שם במפלגה מנהלים תחרות סודית מי ייצא יותר מביך ופאתטי, נכון? זמן להתוודות".

"תמונה מזעזעת!!!! זה מה שקורה כשמצביעים לאינפנטילים ולכלומניקים!!!! מגיע לנו", הגיב גולש נוסף. "מעורר רחמים", כתב גולש אחר.

"יש עתיד ממשיכים להתעלות על עצמם. אתה חבר כנסת שמכבד את עצמו? או דוגמן? פשוט בושה לאן עוד אתם יכולים להגיע. חבורה של גאוותנים יהירים שסוגדים לעצמם", הוסיפה אחת הגולשות.

תוכן שאסור לפספס
37 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
10
מפחיד!!!!!!
מ
9
הוא רץ ורץ ל"כנסת"?זה נקרא עתיד.למה לא.שיהנה מכספי משלמי המסים.זה לא הגיע עדיין לאחוז מהמטה של ביבי חמודי שטסה יחד אתו לחו"ל בשם המפורש.מי אמר שרק לחרדים ה"הפרזיטים" ש"מוצצים" את דם המדינה הציונית שעוד מעט תקרוס לחלוטין,מותר?...
yosefcohen63
8
אז הלך לישון בלשכה סו וואט?
משה שפיר ק.

הצגת כל התגובות

7
הוא אולי הבנאדם שהכי עזר לציבור החרדי בתור יו"ר התאחדות סטודנטים הוא אדם חיובי .ושהעסקנים החרדים יתחילו ללמוד מאנשים כמוהו איך לעבוד . תפסיקו להכפיש. וכן הוא היחיד מיש עתיד שלקח עוזר חרדי.
שמוליק
6
הם מנסים להעלות את הרייטינג של ערוץ הכנסת. הריאלטי החם הבא...."הכנסת"!
א.נ
5
כל הכבוד על העבודה הקשה, ויופי שהוא פרסם תמונה כזאת ולא פואד או רובי ריבלין או משו נורא אחר.. אבל זה מביך מאד. זה יפה שהוא צעיר וכו'..אבל הוא עדיין אמור להיות מחוייב לנורמות ולייצוגיות.
צהובה
4
וכי מדוע ועל מה אתם כועסים? הרי זה בדיוק מה שמפלגת 'יש עתיד' מייצגים. זה מתחיל בראש המפלגה ה"ה לפיד ואחריו הקנאים אנשי מפלגתו. נראה טוב, לא?
חושב אחרת
3
תשמע גיסנו! פרצוף כמוך הייתי זורק למועדון בתור די.ג'יי. אבל חבר כנסת? האמת במחשבה שניה. אחרי הנאום ה"רציני והמכובד" שחברך פירון נאם במליאה, בעצם אולי התמונה הזאת כן מתאימה.
פה הגזמת
2
חוסר כבוד מגעיל.. חבר כנסת עאלקק
אניי
1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוני
אולי גם יעניין אותך
ברשת