כיכר השבת

מתוק ומנחם

מתכון לסיגרים במילוי שוקולד מפנק תוך 10 דקות

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת הקינוח הכי טעים, מתוק ומנחם שיש: סיגרים חמים ופריכים עם מילוי שוקולד נמס ומעל זילוף נדיב של ריבת חלב ופיסטוק טחון (מתכונים, אוכל)

| 24 | כיכר השבת |
סיגרים במילוי שוקולד
סיגרים במילוי שוקולד (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 6 עלי סיגר עגולים, מופשרים
  • 50 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
  • 50 גרם שוקולד חום, קצוץ גס
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • 2 כפות גדושות ריבת חלב, מומסת
  • 30 גרם פיסטוק קלוי וטחון
  • 1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מתכון ל-6 סיגרים

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. מפזרים פס שוקולד קצוץ על השליש התחתון של כל עלה סיגר (3 סיגרים עם שוקולד חום ו-3 סיגרים עם שוקולד לבן) ומשאירים מקום ריק למטה ובצדדים, לקיפול נוח.

2. בצלוחית עמוקה מערבבים היטב את הקמח והמים ומברישים את התערובת בצידי העלה ובחלק העליון. מקפלים את שני צדדי העלה למרכז ואז מגלגלים מלמטה לסיגר מהודק (ראו סרטון).

3. מחממים במחבת שמן בגובה 2 ס"מ לחום של 180 מעלות ומטגנים את הסיגרים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים את הסיגרים המוכנים לרשת שיגירו את עודפי השמן ומשם מעבירים לצילחות.

מסדרים את הסיגרים בצלחת הגשה, מזלפים מעל את ריבת החלב, מפזרים פיסטוק טחון ומעט אבקת סוכר ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)
24 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
13
תודה
12
ממש קל וטעים לארוחת הערב 😊
כן ממש קליל
11
נראה מושלם מכניסה חומרים לקניה הבאה למה יש עלה סיגר במחבת בזמן הטיגון?
אני גם בהתחלה חשבתי שזה עלה סיגר... חחחחח
ניר אפיה כדי לא ללכלך את המחבת

הצגת כל התגובות

10
אפשר שוקולד למריחה במקום שוקולד קצוץ?
אפשרי כן רק תהדקי היטב מהצדדים שלא יצא לשמן
9
מה יהיה עם כמויות הסוכר והפיצוי שהוא מספק לנו . הגיע הזמן להגמל ממנו ולא להעמיס עלנו עוד ועוד
8
חמוד מאוד. אבל מה הקשר לטגן ב-180 מעלות...? ממתי אני מודדת את חום הטיגון?
לא חייב למדוד שמים קיסם מעץ או שיפוד ברגע שרואים שיש בועות מסביב לשיפור סימן שהשמן מספיק חם והוא מוכן לטיגון
7
אחלה שם יש לך... לבנים שלי קוראים: בראל,ואוראל נראה מתכון טעים,מתוק וכריספי...ננסה באהבה בבית.
חח תודה רבה , שמות יפים מאוד
6
מי מכין לי???😆
5
אהבתי מאוד
4
אפשר לאפות בתנור?
כן אפשרי
3
תודה רבה
בשמחה
מפנק אבל בטח לא כארוחת ערב
2
הכנתי לכבוד שבת קודש וב"ה יצא מעולהההה טעים ממש!!! תודה רבה על המתכון! לא מצאתי ריבת חלב בהכשר בדץ אז קניתי ממרח לוטוס ויצא טעיםםם ממשש!!
שמח לשמוע , תודה רבה
1
אולי שתהיה פינה קבועה ומסודרת לאוראל בראל . כל מתכון שלו בצבע.
תודה רבה
קינוחים