רכיבים
- 6 עלי סיגר עגולים, מופשרים
- 50 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
- 50 גרם שוקולד חום, קצוץ גס
- 1/2 כוס מים
- 1/2 כוס קמח
- שמן לטיגון
- 2 כפות גדושות ריבת חלב, מומסת
- 30 גרם פיסטוק קלוי וטחון
- 1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מתכון ל-6 סיגרים
צפו באופן ההכנה:
1. מפזרים פס שוקולד קצוץ על השליש התחתון של כל עלה סיגר (3 סיגרים עם שוקולד חום ו-3 סיגרים עם שוקולד לבן) ומשאירים מקום ריק למטה ובצדדים, לקיפול נוח.
2. בצלוחית עמוקה מערבבים היטב את הקמח והמים ומברישים את התערובת בצידי העלה ובחלק העליון. מקפלים את שני צדדי העלה למרכז ואז מגלגלים מלמטה לסיגר מהודק (ראו סרטון).
3. מחממים במחבת שמן בגובה 2 ס"מ לחום של 180 מעלות ומטגנים את הסיגרים עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים את הסיגרים המוכנים לרשת שיגירו את עודפי השמן ומשם מעבירים לצילחות.
מסדרים את הסיגרים בצלחת הגשה, מזלפים מעל את ריבת החלב, מפזרים פיסטוק טחון ומעט אבקת סוכר ומגישים מיד.
אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!
הצגת כל התגובות