כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לנאגטס עוף מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה

חטיפי עוף פריכים תוצרת בית שרק נראים כמו נשנוש: מתכון לנאגטס חזה עוף מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה מתקתק. ארוחה מושלמת שכולם יאהבו לפגוש בצלחת (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
נאגטס עוף מוקפצים עם ירקות
נאגטס עוף מוקפצים עם ירקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק״ג חזה עוף
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס בירה לבנה
  • 1 כוס קמח תופח
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון
  • 2 גזרים
  • 3 ענפי סלרי
  • 1 בצל גדול
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ׳ילי
  • 2 כפות שמן

אופן הכנת נאגטס מוקפצים:

רגע לפני: חטיפי עוף פריכים תוצרת בית שרק נראים כמו נשנוש: מתכון לנאגטס חזה עוף מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה מתקתק. ארוחה מושלמת שכולם יאהבו לפגוש בצלחת.

• חותכים את הגזרים למקלות ארוכים ודקים.

• חותכים כל ענף סלרי לארבעה חלקים.

• חותכים את הבצל ל-8 פרוסות.

• פורסים את חזה העוף לרצועות קצרות.

• טורפים במטריפה ידנית את הביצים, הבירה והקמח עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד לקבלת בלילה סמיכה.

• משרים את רצועות העוף בבלילה למשך שעה.

• מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 3 ס"מ. מטגנים בשמן החם את רצועות העוף, עד שהן מזהיבות משני צדדיהן. מעבירים לנייר סופג.

• מחממים 2 כפות שמן בווק, ומקפיצים את הגזר, הסלרי והבצל במשך 5 דקות.

• מוסיפים לווק את רוטב הצי'לי והסויה ומערבבים.

• מוסיפים את רצועות העוף המוזהבות ומקפיצים יחד במשך 3 דקות.

• מגישים חם סמוך לסיום הבישול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף