רכיבים
- 1/2 ק"ג עוף טחון מופשר
- 3 בצלים
- 2 שיני שום
- 1/2 צרור כוסברה
- 1 ביצה
- 2 כפות רוטב סויה
- 1/2 כפית צ'ילי חריף
- 1/2 כוס שומשום לבן
- 1/2 כוס שומשום שחור
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן הכנת קציצות עוף עשירות במעטפת פריכה:
רגע לפני: קל להכין אותן והן מתקבלות באהבה אצל כולם: מתכון להכנת קציצות עוף עשירות במעטפת פריכה, שמביסות כל מתאבן גורמה אחר ומעולות גם כמנה עיקרית לצד הקוסקוס או האורז.
• מגרדים את הבצלים בצד הדק של הפומפייה לתוך קערה.
• קוצצים דק את השום והכוסברה ומוסיפים לקערה.
• מוסיפים לקערה גם את העוף הטחון, הביצה, רוטב הסויה והצ'ילי החריף. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.
• מחממים שמן במחבת רחבה.
• מערבבים בקערה את שני סוגי השומשום, מצפים את הקציצות ומטגנים בשמן החם, 2 דקות מכל צד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!