כיכר השבת

ליד הקפה

מתכון למאפינס שוקולד נימוחים במילוי עוגיות אוראו

כדי להגיע למרקם המושלם של הבראוניז-מאפינס הללו, תצטרכו לשים לב לזמן אפייתם; בראוניז יכולים לעבור במהירות ממצב של 'לא עשויים' ל'עשויים מדי'. אתם תדעו שהם מוכנים כאשר החלק העליון והצדדים שלהם יראו יציבים, אך המרכז לא אפוי לגמרי. אם אתם צופים שתצטרכו (או תרצו) יותר מהם, פשוט הכפילו כמויות (כמו שאנו עושים כמעט תמיד). עם זאת, אנו תומכים ב-100% בשמירה על המתכון (והגזרה) כמות שהם (מתכונים, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
ה-פ-ת-ע-ה: מאפינס שוקולד נימוחים במילוי עוגיות אוראו
ה-פ-ת-ע-ה: מאפינס שוקולד נימוחים במילוי עוגיות אוראו (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס חמאה, מומסת
  • 1 כף שמן צמחי
  • 1 כוס סוכר מגורען
  • 1/4 כוס סוכר חום כהה
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 12 עוגיות אוראו

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קאפקייקס / מאפינס בתרסיס שמן ומניחים בצד.

2. מערבבים את הקמח, הקקאו והמלח בקערה בינונית. מניחים בצד.

3. בקערה בינונית נפרדת מקציפים את החמאה המומסת, השמן, הסוכרים, הביצים והווניל, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים פנימה את החומרים היבשים ומקפלים עד לאיחוד פשוט; נזהרים לא לערבב יתר על המידה. הבלילה תהיה סמיכה.

3. מעבירים את הבלילה לשקעי התבנית המוכנים ותוחבים עוגיית אוראו לתוך כל אחד מהם - מוודאים שהיא מכוסה לחלוטין.

4. אופים 20-22 דקות. לבדיקה, נועצים קיסם במרכז קאפקייק ועוברים דרך האוראו. הוא צריך לצאת עם כמה פירורים (לא בלילה) עליו.

5. מוציאים מהתנור ומאפשרים לקאפקייקס להתקרר ולהתייצב כ-5 דקות, בטרם העברתם לרשת התנור לצינון מוחלט.

מאחסנים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מה זה סוכר מגורען? תודה
סוכר רגיל...
אז למה להשתמש במילים מוזרות??
מתכונים לעוגות וקינוחים - כיכר השבת