צ'יראשי סושי - סלט סושי מפורק (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות אורז מבושל
- 1 ראש חסה פריך, חתוכה
- 2 אבוקדו, חתוכים לקוביות
- 10 פטריות, פרוסות
- 2 מלפפונים מרוקנים מגרעינים, פרוסים דק
- 300 גרם דג טונה אדומה / סלמון טרי / פייק שרימפס, חתוך לקוביות
- קרעי אצות (אופציונלי)
- שומשום שחור
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 2 כפות רוטב סויה
- 6 טיפות שמן שומשום
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף רוטב סרירצ'ה
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מניחים את החסה, הפטריות, האבוקדו, האורז, המלפפון, הדג וקרעי האצות.
2. מערבבים היטב את רכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט סמוך להגשה, מפזרים מעל שומשום שחור ומגישים מיד.