סלט עדשים שחורות עם כרוב וגזר ברוטב פסטו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס בורגול, מושרה בקערת מי ברז למשך 30 דקות ומסונן היטב
- 1 כוס עדשים שחורות, מבושלות בסיר עם מים במשך 15 דקות ומסוננות היטב
- 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות או לג'וליאנים
- 2 כוסות כרוב סגול קצוץ דק
- 1 כף גדושה רוטב פסטו - רצוי ביתי
- 1 לימון, סחוט היטב
- 4 כפות שמן זית
- מלח, לפי הטעם
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
סמוך להגשה, מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים לצד טחינה עשויה היטב.