רכיבים
- 1 ראש כרובית טרי ורענן
- 2 תפרחות ברוקולי
- 1 פלפל צהוב
- 1 בצל סגול
- לרוטב:
- 5 כפות מיונז
- מיץ מחצי לימון סחוט היטב
- 1/2 צרור כוסברה
- 3 שיני שום
- 1 כפית שטוחה מלח
- לפיזור: קשיו ושומשום
אופן הכנת סלט קיסר:
רגע לפני: ארוחת ביניים קלילה ומשביעה: מתכון להכנת סלט קיסר צבעוני ופרחוני עם כרובית, ברוקולי, פלפל צהוב ובצל סגול ברוטב מרענן. מסוג הסלטים שרק טועמים, ומיד עורמים עוד על הצלחת. אתם עומדים להתמכר לזה.
• מפרידים את הכרובית והברוקולי לפרחים קטנים.
• חותכים את הפלפל הירוק לרצועות ופורסים את הבצל הסגול לטבעות.
• הכנת הרוטב: טוחנים במעבד מזון את השום, הכוסברה, המיונז והלימון לרוטב אחיד.
אופן ההגשה: מערבבים בקערת הגשה את כל הירקות יחד, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מפזרים מעל חצאי קשיו ו/או שומשום שחור.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות