כיכר השבת

סוכות תשפ"א 2020

מתכון למאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל

ככל הנראה, זו מנת הפתיחה הכי קלה בספר: ריבועי בצק עלים, מעט חרדל, סלמון - וזהו, בגדול. למען הסדר הטוב, הנה מתכון מסודר עם פרטים קטנים כמו זמני אפייה (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל
מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • בצק עלים, מופשר במקרר
  • חרדל חלק
  • קוביות פילה סלמון
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה, טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1. חותכים את בצק העלים לריבועים שווים, מורחים מעל חרדל, מניחים קוביית סלמון באלכסון ומפזרים מעל מלח ופלפל שחור.

2. סוגרים את בצק העלים למעין בורקס: אוחזים בשני קצוות מנוגדים ומצמידים אותם יחד. מסדרים הכל בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות, או עד שהמאפים כולם זהובים מכל הצדדים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אפשר בלי חרדל? לא אוהבים חדרל....
מנות פתיחה