צזיקי. המטבל שיככב על שולחן סעודת חג השבועות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 500 גרם יוגורט ביו רגיל / עיזים
- 1 מלפפון גדול, מקולף וקצוץ לקוביות קטנות / מגורד גס בפומפיה
- 4 שיני שום, כתושות
- מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 3 כפות שמיר טרי קצוץ דק
- 1 כף מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המרכיבים ושומרים במקרר עד להגשה.
איך מגישים? עם ירקות חתוכים, קרקרים, כממרח לסנדוויץ' והאופציה האהובה עלינו - כמנות אישיות של פינגר פוד לטבילה בארוחה חלבית.