כיכר השבת

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקת עלי תרד קצת אחרת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה ארוחת בוקר מפנקת לאניני טעם: שקשוקה עסיסית עם עלי תרד ובולגרית מגוררת. מנגבים עם פיתה חמימה או באגט טרי ומתחילים את היום בכיף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 3 |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 בצל, חתוך לרצועות
  • 3 עגבניות, פרוסות דק
  • 3 כוסות עלי בייבי תרד
  • מלח ופלפל
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 3 שיני שום - פרוסות
  • 4 ביצים
  • גבינה בולגרית - להגשה

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל כמה דקות. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים את עלי התרד ומתבלים במלח ופלפל. כשהעלים מורידים את נפחם, יוצקים פנימה את רסק העגבניות ורבע כוס מים ומערבבים. מוסיפים את השום וכשהתערובת מבעבעת, מניחים את הביצים, מתבלים שוב ומכסים לבישול במידת העשייה הרצויה.

2. מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומגישים חם.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
אולי תביאי לנו מנות לשבת???
2
האם היא מכינה מתכונים חלבים ובשרי באותם כלים? ככה נראה,
1
למה נראה לך היא חרדית מן המניין כנארה יש לה כלים דומים חלביים לכלים הבשריים תפסיקי לחשוד בכשרים נ.ב נראה מעולה עלי והצליחי
מבשלות בכיכר