כיכר השבת

מה נאכל היום?

מתכון לסלמון עם פטריות ובצלים - מינימום טרחה, מקסימום שמחה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה עסיסית וקלה להכנה: סלמון טרי המטוגן במחבת ומשודך לפטריות פורטבלו (זוכרים? לא שוטפים אותן לפני, אלא רק מסירים מהן את הלכלוך בעזרת מגבת או נייר סופג), בצל לבן ובצל סגול, המוקפצים יחדיו ברוטב טריאקי - וגם נותנת טיפים לחימום נכון על הפלטה בשבת (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 11 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם פילה סלמון, פרוס
  • 1 בצל לבן, פרוס דק
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • שמן זית - לטיגון
  • מלח
  • 4 פטריות פורטבלו, פרוסות דק
  • 4 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת. מפזרים מלח על פרוסות הדג ומטגנים מכל צד 3 דקות.

2. במחבת נוספת, שוב מחממים שמן ומטגנים את הבצלים. מוסיפים את הפטריות, מקפיצים יחד ומוסיפים את הטריאקי. מקפיצים ושופכים מעל הסלמון במחבת הראשונה. נותנים לכל המרכיבים להתבשל יחד כמה דקות במחבת ומגישים חם.

11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
10
ננסה לשבת נראה פצצה
9
נראה טוב
8
קצת יקר

הצגת כל התגובות

7
הכנתי ויצא מושלם !!!!!!!!
6
אפשר להכין מחתיכות גדולות ולא פרוסות ?
5
מצחיקה שאת מורן, פטריות מקלפים את השכבה החיצונית הדקה!! וזה טיפ ששמעתי משף צרפתי ידוע במרסיי.
4
מעדן!!!!! הכנתי לשבת והיה מושלם!
3
צריך לשטוף היטיב את הפטריות, בשביל חרקים.
כל אחד יעשה מה טוב לו תשחררו והנה ראיתם היא הביאה לכם את הסיבה למה וגם מה ניתן לעשות אז דיייי
2
מטורף אין על המתכונים שלך כל שבוע מכינה מחדש וכל הבית נהנה
1
מתכון לא שגרתי ומעניין
מבשלות בכיכר