כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון למאפי פיצה אישיים מבצק עלים

אנחנו אוהבים לאכול מתאבנים, אבל להכין אותם? מממ... פחות, אלא אם כן הם דורשים מעט זמן. מאפי הפיצה האישיים הללו נראים מפוארים, אבל לוקחות 10 דקות ליצור אותם והם ייעלמו מהשולחן אף מהר יותר (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מינימום טרחה, מקסימום הצלחה: מאפי פיצה אישיים
מינימום טרחה, מקסימום הצלחה: מאפי פיצה אישיים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • קמח לבן מנופה, לפי הצורך
  • 1 חבילת בצק עלים קנוי, מופשר
  • 1 כוס גבינת מוצרלה
  • תערובת של 1 ביצה גדולה טרופה עם 1 כף מים, לפי הצורך
  • צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • רוטב פיצה (קנוי או תוצרת בית), להגשה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.

2. על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק לריבוע בעובי של כשליש סנטימטר. חותכים ל-8 ריבועים שווים; מעבירים לתבנית המוכנה. מצננים תבנית אחת במקרר, תוך כדי העבודה עם הריבועים האחרים.

3. מעבירים מזלג מסביב לכל הריבועים. מניחים במרכז כל ריבוע כ-1 כף מוצרלה ומעט צ'ילי גרוס, אם משתמשים. מקפלים נקודה אחת של בצק פנימה, לכיוון מרכז הריבוע, מברישים את הבצק החשוף בתערובת הביצה ואז מקפלים את הצד השני פנימה, לוחצים כלפי מטה כדי לאטום את הפינות. חוזרים על הפעולה עם כל ריבועי הבצק ולאחר מכן מברישים בתערובת הביצה.

4. מעבירים לתנור ואופים עד להתפחה והזהבה, 13-15 דקות. מצננים מעט טרם ההגשה עם רוטב פיצה מחומם, לטבילה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
לחמים ומאפים