כיכר השבת

מיוחד לאירוח

פינגר פוד קלאסי: שושני בצק עלים במילוי פסטרמה

"אוכל אצבעות" קטן ומשביע, מנת פתיחה קלאסית, פיקנטית ויפה, מתאימה במיוחד לאורחים שהודיעו שעוד רגע הם בדלת: מתכון להכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה וחרדל (מתכונים, אוכל)

| 2 |
שושני בצק עלים ממולאים פסטרמה
שושני בצק עלים ממולאים פסטרמה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג בצק עלים
  • 400 גרם פרוסות פסטרמה דקות
  • 1 ביצה
  • חרדל למריחה

אופן הכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה:

רגע לפני: "אוכל אצבעות" קטן ומשביע, מנת פתיחה קלאסית, פיקנטית ויפה, מתאימה במיוחד לאורחים שהודיעו שעוד רגע הם בדלת: מתכון להכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה וחרדל.

• מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

• מרדדים את בצק העלים למלבן.

• מורחים חרדל על פני מלבן הבצק.

• מניחים את פרוסות הפסטרמה על פני שטח מלבן הבצק.

• מגלגלים את הבצק לרולדה, ומורחים מעל ביצה טרופה.

• פורסים את הגליל לעיגולים בעובי שווה, מסדרים את העיגולים על תבנית מרופדת נייר אפייה (ניתן לזרות מעל שומשום או כל תבלין אחר).

• אופים במשך 15-20 דקות, עד שהשושנים מזהיבות.

אופן ההגשה: חם או קר, לצד סלט ירקות מרענן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
וכלום עבודה...
1
יותר מ- 20 דק' אחרת הוא לא אפוי בפנים!!!!!
לחמים ומאפים