כיכר השבת

תוספת משובחת

מתכון לפסטה רביולי עם פטריות שיתגלש לכם בגרון

את הרביולי הזה כולם יחסלו החל מסבא ועד לילד הקטן: הרביולי הזה אהוב על כל שכבות הגיל ומשאיר טעם של עוד. מוזמנים לנסות! (אוכל ומתכונים).

| 1 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

פסטה רביולי מפנק (צילום: אוראל בראל)

מצרכים

חבילת פסטה רביולי

בצל קצוץ דק דק

12/15 פיטריות קצוצות דק דק

שן שום כתוש

50 גרם חמאה

מלח ופלפל לפי הטעם

250 מל׳ שמנת לבישול

2 כפות גבינת פרמז׳ן מגורדת

2/3 כפות מהמים ששלקנו את הפסטה

אופן ההכנה

ממיסים חמאה ומטגנים על אש נמוכה את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות, השום, המלח והפלפל ל -2 דקות ואז מוספים את השמנת והפרמזן׳ ואחרי דקה מוספים פנימה את הרביולי.

בתאבון!

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אוראל בראל אתה פשוט אלוף!
חלבי