קפה לאטה מוקצף עם סירופ מייפל ואגוזי פקאן (צילום: Elena Demyanko on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 40-50 מ"ל קפה חזק
- 200 מ"ל חלב
- 1 כף סירופ מייפל
- קורט קינמון
- קורט אגוז מוסקט מגורר
- אגוזי פקאן קצוצים
אופן ההכנה:
1. מניחים בתחתית ספל קפה גדול סירופ מייפל, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים לאיחוד.
2. מחממים את החלב בסיר קטן או במיקרוגל ומקציפים אותו בעזרת מקציף ידני או מיקסר ידני. יוצקים את החלב החם לספל ועליו יוצקים את הקפה כשהוא חם. מפזרים מעל מעט קינמון ואגוזי פקאן קצוצים ונהנים מיד.
(צילום: Elena Demyanko on Shutterstock)