קפה קרמל ברולה (צילום: Candice Bell on Shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס חלב
- 1/4 כוס רוטב קרמל מוכן
- 1 כפית סוכר חום
- מים רותחים
- 2 כפות גדושות אבקת קפה נמס (מכל סוג שאוהבים)
להגשה: קצפת מוכנה, רוטב קרמל מוכן
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן על אש בינונית מבשלים את החלב, רוטב הקרמל והסוכר החום במשך 4-5 דקות תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מעלה אדים ובועות. מכבים את האש.
2. מחלקים את אבקת הקפה הנמס בין 2 ספלי קפה גדולים - כף אחת בכל כוס. יוצקים מעל מים רותחים, עד מחצית מגובה הכוס, מעל יוצקים את תערובת החלב הרותח ומערבבים.
3. מקשטים כל קפה בקצפת בנדיבות, מזלפים מעל רוטב קרמל ומגישים מיד.
הצגת כל התגובות