כיכר השבת

אוקיי, אף אחד לא יסרב לשייק המושלם הזה

מורן פינטו עם מתכון לשייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן שיוצרים יחד את המרקם המושלם לשייק. אפשר להכין חלבי או פרווה, לבחירתכם. פינוק כיפי שתמיד בא בזמן (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
שייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן
שייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 2 בננות, חצויות לשניים, קפואות
  • 1 מנגו, חתוך לקוביות, קפואות
  • 1/2 כוס פסיפלורה קפואה
  • 1 כוס קוביות קרח
  • חופן פקאן מסוכר (אפשר להחליף בפקאן גולמי)
  • 1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה (ניתן להחליף בחלב שקדים / סויה או בשמנת פרווה)

אופן ההכנה:

בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים למרקם חלק, מוזגים לכוסות ומגישים מיד.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
שייקים ומשקאות