שייק בננה עם מנגו, פסיפלורה ופקאן (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 2 בננות, חצויות לשניים, קפואות
- 1 מנגו, חתוך לקוביות, קפואות
- 1/2 כוס פסיפלורה קפואה
- 1 כוס קוביות קרח
- חופן פקאן מסוכר (אפשר להחליף בפקאן גולמי)
- 1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה (ניתן להחליף בחלב שקדים / סויה או בשמנת פרווה)
אופן ההכנה:
בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים למרקם חלק, מוזגים לכוסות ומגישים מיד.