כיכר השבת

כשהטמפרטורות עולות פאי התפוחים יכול להיות שייק

אתם אולי לא יודעים את זה עדיין, אבל שייק פאי תפוחים צונן זה בדיוק המשקה שאתם צריכים עכשיו. וגם אנחנו. מתכון לשייק פאי תפוחים מתוק וצונן שלוקח השראה מהמאפה הקלאסי והכה חורפי ונותן לו פרשנות קלילה ומרעננת (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
שייק פאי תפוחים מתוק וצונן
שייק פאי תפוחים מתוק וצונן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 תפוחים גדולים מזן פוג'י (מתוקים בקליפה אדומה בהירה), קצוצים
  • 1 בננה
  • 1 כוס חלב שקדים לא ממותק
  • 1 כוס קוביות קרח
  • 1/2 כוס יוגורט
  • 2 כפיות דבש
  • 1 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
  • קמצוץ ציפורן טחון

אופן ההכנה:

1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מחלקים את השייק בין 2 כוסות ומגישים מיד.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
איזה טעם מושלם
צביה
שייקים ומשקאות