כיכר השבת

קליל וטעים

מתכון ממכר של וול דאן: דג לשבת שתכינו שוב ושוב

אוראל בראל מכין דגי אמנון שלמים, טריים ואיכותיים של 'וול דאן' אפויים בתנור עם "סלט" עשבי תיבול, שום, פלפלים ושמן זית. מדריך וידאו ומתכון ממכר לדג מדהים, צבעוני וטעים טעים שאתם עומדים להכין שוב ושוב (מתכונים לשבת, אוכל)

דג אמנון שלם של וול דאן עם פלפלים ועשבי תיבול
דג אמנון שלם של וול דאן עם פלפלים ועשבי תיבול (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 דגי אמנון (מושט) שלמים של רשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח גס / לימון להשריית הדגים
  • 1 פלפל צהוב, קצוץ
  • 1 פלפל שושקה (פלפל מתוק), קצוץ
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • 5-6 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כפית כורכום
  • קורט פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 3-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

בחרתי בדגי אמנון שלמים של רשת הקצביות 'וול דאן', דגים נקיים, טריים ויפים מתוך המבחר הגדול שיש בחנויות הרשת שמתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. כלל הנתחים, הדגים, העופות והבשרים בוול דאן נבחרים בקפידה, מה שמתבטא כמובן בטעמם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.

לתוצאה מושלמת, תיבלתי את המרינדה בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. משרים את הדגים במלח גס או בלימון במשך 10 דקות ושוטפים היטב.

2. מבצעים 3 חיתוכים אלכסוניים לרוחב הדגים, כדי שהם יצלו טוב יותר בתנור.

3. בקערה גדולה, מערבבים את הפלפלים, הכוסברה, השום, התבלינים ושמן הזית.

4. מניחים את הדגים בתבנית, ממלאים בבטן הדגים מחצית מכמות המרינדה ומפזרים מעל את המחצית הנותרת.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות. מגישים עם פלחי לימון.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
נראה מעולה כמו כל דבר שאתה מכין
נלי
תודה רבה
אוראל בראל
3
זה נראה הכי קל שיש, תודה על הסירטונים הכל כך מובנים!
שירת
בשמחה רבה משתדל להעלות את התוכן הטוב ביותר
אוראל בראל
2
תודה על הסרטון שנותן תחושה שזה המתכון הכי קל בעולם והכי מהיר וממילא נותן חשק להכין.
אלוף המתכונים המושלמים
תודה רבה כייף לשמוע
אוראל בראל

הצגת כל התגובות

1
נראה ממש טעים!! רוצה להכין לשבת הבאה בע"ה, אך מכיוון שאני לא מסוגלת להכין או לאכול דג שלם, האם אפשר להכין גם עם פילה אמנון רגיל?? תודה רבה :-)
אמא
כמובן זה יוצא ממש טעים
אוראל בראל
אולי גם יעניין אותך
מנות פתיחה