כיכר השבת

מתכונים לשבועות

קווצ' פוטטו: תפוחי אדמה מעוכים וממכרים

תפוחי אדמה הם תוספת חובה לכל ארוחה והשפית מורן פינטו מגישה אותם הפעם בדרך מעט שונה: מבשלים אותם לריכוך, מסדרים בתבנית אפייה ולפני שצולים - מועכים אותם קלות עם היד! מניסיון, זוהי פעילות כיפית לזמן איכות עם הילדים (מתכונים לשבועות, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
קווצ' פוטטו: תפוחי אדמה מעוכים וממכרים
קווצ' פוטטו: תפוחי אדמה מעוכים וממכרים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 שקית תפוחי אדמה קטנים בקליפה זהובה, לא מקולפים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח גס
  • 1 כף שבבי צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1. בסיר מלא מים מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד לריכוך. מוציאים מהמים, מסננים היטב ומסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם רווחים מעט גדולים זה מזה.

2. בעזרת שורש כף היד, מועכים את תפוחי האדמה.

3. מערבבים בקערה את השמן, המלח, השום ושבבי הצ'ילי ויוצקים על תפוחי האדמה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
צילי גרוס מתוק או חריף?
ברוריה קופמן
לכסות בתנור עם נייר אפיה או לא?
רחלי
תוספות