
דובר צה"ל הודיע מוקדם יותר היום (שלישי), כי בצה"ל ממשיכים לעקוב אחרי המתרחש בדרום לבנון, והיום חיסלו בכיר נוסף בארגון הטרור, אשר שב לעסק בפעילות טרור.
בפתח ההודעה נכתב: "מוקדם יותר היום, כלי טיס של חיל האוויר תקף, בהכוונת פיקוד הצפון ואגף המודיעין, וחיסל את המחבל חצ׳ר שעיד האשם, מי שימש כמפקד הכוחות הימיים בכוח רדואן של ארגון הטרור חיזבאללה", ובנוסף לכך אף "עסק בפעילות טרור נגד מדינת ישראל ואזרחיה".
This browser does not support the video element.
בהמשך ההודעה נכתב: כי "השאם הצטרף לארגון הטרור חיזבאללה לפני כשני עשורים, ומאז מילא שורת תפקידים בארגון. כחלק מהיותו מפקד הכוח הימי, לקח (השאם), חלק נרחב בהעברות אמצעי לחימה בצירים ימיים לחיזבאללה".
בצה"ל אף יחסו לו: "פעילות של תכנון וביצוע אירועי טרור של חיזבאללה במרחב הימי, נגד מדינת ישראל ואזרחיה, גם במהלך הפסקת האש".
בסיום ההודעה נכתב: כי "פעילותו של האשם היוותה איום על מדינת ישראל ואזרחיה, והפרה באופן בוטה את ההבנות בין ישראל ללבנון".