כך תכינו את הנשנוש המושלם (צילום: רמי לוי)
מצרכים:
- 150 גרם חמאה רכה
- 200 גרם גבינת שמנת זיתים
- 4 כפות שבבי בצל
- כפית מלח
- 4 כוסות קמח תופח
- 100 גרם פרמז'ן מגוררת
- 2 ביצים
- לציפוי:
- ביצה טרופה
- תבלין זעתר
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה
איך מכינים כדורי גבינת שמנת אפויים?
- במיקסר מניחים את כל המרכיבים ולשים עד לקבלת בצק גמיש.
- יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
- מברישים את הכדורים בביצה טרופה ומפזרים זעתר מעל.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות או עד הזהבה של המאפים.
- ניתן לשמור במקפיא בקופסא אטומה, ולחמם.