כיכר השבת

בדרכם הבייתה

נתניהו המריא לצד שרה שתחזור אחרי חודשיים בארה"ב

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, המריא מארצות הברית, כשלצידו רעייתו שרה, שחוזרת לישראל לאחר למעלה מחודשיים שעזבה לארה"ב (מדיני)

| 7 | כיכר השבת |
רה"מ נתניהו ורעייתו
רה"מ נתניהו ורעייתו (צילום: חיים גולדברג)

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, המריא הלילה (בין שבת לראשון) בחזרה לישראל אחרי ביקור של שבוע ימים בארצות הברית והפגישה המשמעותית עם הנשיא דונלד טראמפ.

נתניהו עלה למטוס כשלצידו רעייתו שרה, שחוזרת לאחר למעלה מחודשיים שחלפו מאז עזבה את ישראל ונחתה בארה"ב בכדי לשהות לצד בנה יאיר השוהה בארה"ב זה כשנתיים ימים.

יצוין כי כבר במהלך השבוע הקרוב נתניהו צפוי לחזור למסור את עדותו במשפטו, כאשר השופטים הורו לחזור למתווה העדות המקורי, שלושה פעמים בשבוע.

בתוך כך, נתניהו התראיין לפני המראתו לפוקס ניוז והתייחס לדיווחים כי טראמפ ושליחו לחצו עליו לחתום על מתווה שחרור החטופים וטען "הדיווחים שקראתי שסטיב ויטקוף בא ולחץ עלי ללכת לעסקה הזאת, הם כוזבים לגמרי. הייתה לנו שיחה, לא רק שיחה ידידותית, אלא גלויה וכנה.

"ומה שקרה הוא שאני קבלתי את העסקה הזאת לפני כמה חודשים. חמאס סירבו לעסקה והציבו כל מיני תנאים - 'נשחרר רק 12 חטופים...' אמרתי לו 'לפחות תכפילו את זה. אבל כשטראמפ נכנס לתפקיד, הלחץ שהוא הפעיל היה על חמאס שיקבל אותה. אני לא הייתה צריך לזוז ננומטר מהעמדה המקורית שלי. חמאס התקפל"

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
הוא שילח אותה לחודשיים כדי שיוכל להתאושש מהניתוח שעבר, בהמלצת רופאיו.
חיים
5
חבל ש"אשתי " היקרה חזרה ,היא לא חסרה לרוב התושבים ,והאמת ,רק הזיקה
ד.ש.
4
תעזבו כבר את משפחת נתניה. הם הגיעו, הם נסעו, הם לא הגיעו, אמרו, לא אמרו. נמאס!!!
דוד
הכלצ על חשבון האזרח הקטן. ןנראה לך מתאים??? אנחנו במלחמה מדינה בבלאגן והגברת מטיילת...?
ספרדיה

הצגת כל התגובות

3
ככה כותבים בכותרת חתיכת מפגרים..... נתניהו המריא לצד שרה שתחזור אחרי חודשיים בארה"ב מה קשור שתחזור אחרי חודשים שחוזרת אולי צריך לכתוב
משה
2
הם מותשים תרדו להם מהחיים כמה ראה'מ יכל לשאת כפויי טובה-מסכנה אישתו רודפים גם אותה-כאילו שחסר חומר לפקרט' על השמאל הנאלח-צבועים!
אנונ
1
יאללה שרה, לכלבוש!
דרור
אולי גם יעניין אותך
פוליטי מדיני