כיכר השבת

נתניהו מחלק תיקים

אמסלם מאיים: "שר המשפטים. אם לא אלך על הראש שלו"

בכיר 'הליכוד' חבר הכנסת דודי אמסלם שיגר מסר מאיים לנתניהו בפני חברי ליכוד ואמר: "אני רק שר המשפטים, אם לא - אני הולך על הראש שלו 4 שנים" (פוליטי)

| 25 | כיכר השבת |
אמסלם מאיים: "שר המשפטים. אם לא אלך על הראש שלו"
(צילום: הדס פורוש פלאש 90)

המתח לקראת חלוקת התפקידים נמשך, זאת עוד לפני שיו"ר 'הליכוד' נתניהו החל במשא ומתן הקואליציוני. על פי הפרסום ב'וואלה', בכיר הליכוד, חבר הכנסת דודי אמסלם, שיגר מסר מאיים לראש הממשלה הנבחר בפני חברי המפלגה.

על פי הפרסום אמר אמסלם: "אני רק שר המשפטים, אם לא - אני הולך על הראש שלו (של נתניהו) ארבע שנים". בנוסף, כך על פי הפרסום, הבהיר למקורביו כי זהו התיק היחיד שהוא רוצה בממשלה הקרובה.

בלשכת ח"כ אמסלם הכחישו את הדיווח אך אישרו כי תיק המשפטים זהו התיק היחידי שמעניין את הח"כ. בלשכתו מסרו כי "הוא לא מדבר ככה כלפי ראש הממשלה הנבחר והדברים הם כנראה פרי דמיונו של אדם כזה או אחר".

לאורך הקמפיין נתניהו טען כי ירצה לשמור את שלושת התיקים הבכירים (אוצר, חוץ וביטחון) בידי אנשי 'הליכוד', אך ייתכן ותתקבל דרישה ממפלגות הגוש לתת חלק מהתיקים, זאת בין היתר בצל הדיווחים על כך שיו"ר 'הציונות הדתית' בצלאל סמוטריץ מכוון לתיק הביטחון.

מנגד, בליכוד סימנו את יואב גלנט כמועמד המוביל לתפקיד שר הביטחון, זאת בשל העובדה שגלנט הוא בעל הרקורד הצבאי העשיר ביותר מבין כל שאר חברי 'הליכוד'.

גם אבי דיכטר שהיה ראש השב"כ מעוניין בתיק הביחטון, או לכל הפחות בתיק לביטחון הפנים אליו מכוון ח"כ איתמר בן גביר.

בין השמות האפשריים לתפקיד שר החוץ נמצאים אמיר אוחנה, יריב לוין וישראל כץ. בנוסף, על פי דיווחים לוין מכוון לתיק המשפטים - זאת בזמן שגם דודי אמסלם שהגיע למקום בכיר במפלגה מעוניין בתיק.

על פי הדיווח ב'וואלה' מירי רגב מעוניינת לחזור אל תיק התחבורה, וחה"כ מיקי זוהר שהשתחל אל העשירייה הראשונה מעוניין גם כן בתפקיד שר.

לצד זאת, התיקים בתוך הליכוד יחולקו על ידי נתניהו רק לאחר חתימת ההסכמים הקואליציוניים עם שאר מפלגות הגוש.

תוכן שאסור לפספס
25 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
18
התיק מתאים ללוין ולא לפרא אדם הזה.
צדיק
מה אתה מבין אתה פרא אדם אין על דודי איש ערכי חכם ואמיתי הלוואי תלמד ממנו מה זה להיות בן אדם
אמת
''צדיק''? חלאה מצחינה,מה כואב לך שמאלן גזען? לדודי הכי מתאים תיק משפטים,צדק פירושו לומר את האמת ללא מורא וזה בול דודי, ולכן דודי לא לותר
העם איתך
הוא אדם ישר ואמיתי...לא מתאים לו כי יהיה הרבה בלגן בתקשורת
נונו
17
בהחלט מגיע לו השמאל יורד עליו ללא רחם זה ישים אצבע בעין לשמאל
משה
16
כל הרודף אחר הכבוד , הכבוד בורח ממנו. חוץ גם בפוליטיקה צריך לדעת אי ללקק ולא לאיים!!
מוישה זוכמיר

הצגת כל התגובות

15
אמסלם תותח ועם האומץ והנחישות שלו עוד יגיע להיות ראש ממשלה בעתיד...
ציפי
14
ביבי בבקשה תן לאמסלם תיק המשפטים הוא ינקנק הברנז.ה המסריחה של הסמול. יעשה הגעלה לבגץ הארור
הגיע הזמן להחזיר לסמול בשיניים אודרוב
13
לאמסלם מגיע כל תיק שיבחר הוא האיש שלחם בקואליציה הארורה בכל הכח בכנסת ובתקשורת כמובן שאשמח שידרוש בצורה מכובדת בלי לעורר מחלוקות
דני
12
ממתי דודי אמסלם הוא בכיר בליכוד?
בכיר?
הוא מספר 4 בליכוד
יח"ד
מאז שהתחיל לפתוח את הפה בלי לשים על אף אחד, תהיה גבר לא נמושה תרוויח
אדם
מאז הפריימריז
חיים
11
אינשאללה אמסלם יקבל את המשפטים, ויעשה בהם שפטים... הגיע הזמן לעקור את מלכות הבג"ץ מהשורש. ורק אמסלם יעשה את זה טהור, בלי אינטרסים.
הו הו
10
בחור חכם מבין מה התיק הכי חשוב
חנטריש
9
חברי גוש הימין צריכים לנהוג בבגרות ולהזהר על הנכס הזה של ממשלת ימין עם 64 מנדטים. החשוב ביותר למדינה ולעם זה הנהגה ימנית וחבל לאבד אותה בגלל אי הצלחה בהקמת קואליציה.
חברי גוש הימין צריכים לנהוג בבגרות ולהזה
8
ביבי יש רק אחד חזק ואמץ ביבי
מאיר סבח
7
מגיע לו ביושר ביבי תזהר לשחק איתו
יאיר
6
מהפריימריז
בב
5
שר המשפטים או שר ביטחון (פנים) צריך להיות בידי מתנחילים
בן גביר
4
ה ירחם באם אמסלם יהיה שר המישפטים. החמום מוח הזה ללא מוח.
דויד
מי ללא מח? דוד כותבים בלי יו'ד,הבנת? עוד חכם...
אויל מחריש,לחכם יחשב,עדיף שתשתוק
3
מגיע לאמסלם תיק המשפטים. הוא עבד קשה כל השנה האחרונה ומי אם לא הוא יעשה שם סדר
יהודי
2
אין על אמסלם בעולם מגיע לו
יצחק
1
דודי אמסלם שומר שבת תמיד מוציאים כותרות עליו בשבת בשביל הוא יקבל בראש כל השבת ולא יהיה לו מלומר אפשר לבדוק את זה
יחיאל לב
אולי גם יעניין אותך
פוליטי מדיני