כיכר השבת

חוטובלי ערערה על תוצאות הבחירות

לאחר שנדחקה אל המקום ה-26 ברשימת הליכוד בגלל 55 קולות בלבד, ח"כ ציפי חוטובלי הגישה ערעור לוועדת הבחירות של המפלגה בטענה כי היו אי-סדרים בהצבעה (פוליטי,בארץ)

| 3 | כיכר השבת |
ח"כ ציפי חוטובלי הגישה ערעור על תוצאות הפריימריז בליכוד
(Miriam Alster/FLASh90)

כשבוע לאחר שהתברר כי נדחקה אל המקום ה-26 והלא-ריאלי על פי הסקרים ברשימת הליכוד, ח"כ ציפי חוטובלי הגישה היום (חמישי) ערעור לוועדת הבחירות של המפלגה על תוצאות הפריימריז בטענה כי היו אי-סדרים בהצבעה.

חוטובלי, שהפסידה את המקום ה-20 לאבי דיכטר שעקף אותה ב-55 קולות בלבד, הציגה מספר טענות בנוגע להצבעה. חוטובלי דורשת לפסול את הקלפי בבית ג'אן, וטוענת כי במספר קלפיות לא נרשמו ההצבעות לטובתה.

בנוסף, חוטובלי טוענת כי בקלפי בראשון לציון הייתה ספירה עודפת של 21 קולות לטובת אבי דיכטר.

לדברי עורכי דינה, "נפלו פגמים ואי-סדרים חמורים בבחירות המקדימות, שמחייבים את קבלת הערעור".

עוד הם טוענים כי "הליך הבחירות התנהל בצורה שלומיאלית, כאשר קלפיות שלמות לא נספרו וחלק מההצבעות התנהלו ללא כל פיקוח".

כזכור, לאחר הספירה הראשונה עקף אותה דיכטר ב-754 קולות, בעוד שלאחר הספירה החוזרת הפער עמד כאמור על 55 קולות בלבד.

לסיום דורשים עורכי דינה כי "יש לספור מחדש את הקולות, או להודיע שהיא במקום ה-20 ברשימה".

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
moti
אולי גם יעניין אותך
פוליטי מדיני