כיכר השבת

"ארה"ב נגד הכשרת המאחזים"

דוברת מחלקת המדינה של ארה"ב אמרה היום כי שיחות המו"מ בין ישראל והפלסטיניים יפתחו בשבוע הבא בי-ם, והבהירה: "ארה"ב מתנגדת לכל מאמץ להכשיר את המאחזים" (אקטואליה)

| 1 | כיכר השבת |
"מתנגדים לכל מאמץ להכשיר את המאחזים"
"מתנגדים לכל מאמץ להכשיר את המאחזים" (צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

המאמצים לשלום בין ישראל והפלסטינים: דוברת מחלקת המדינה האמריקנית הודיעה היום בצורה רשמית על חידוש שיחות המשא ומתן בין הפלסטינים וישראל. בנוסף, ארה"ב הביע את התנגדותה להמשך הפעילות בהתנחלויות והניסיונות להכשרת מאחזים.

דוברת מחלקת המדינה האמריקאית ג'ניפר סאקי אמרה כי "ארצות הברית אינה מקבלת את הלגיטימיות של המשך פעילות ההתנחלויות ומתנגדת לכל מאמץ להכשיר את המאחזים".

לדבריה, ג'ון קרי, מזכיר המדינה האמריקאי מאמין כי צוותי המשא ומתן מגיעים לשולחן הדיונים כשהם מחויבים לקדם את התהליך המדיני.

דוברת מחלקת המדינה אמרה, כי קרי יקיים בימים הקרובים מפגשים עם בכירים יהודיים וערבים, בכדי להיערך לקראת הפגישה בירושלים. לדברי סאקי: "זו תהיה הזדמנות לעדכן את המנהיגים על חידוש המו"מ הישיר על נושאי הליבה, ונשמע מהמנהיגים על נקודת המבט שלה".

לקראת הפגישה שתיערך בשבוע הבא בין נציגי ישראל והפלסטינים, תשחרר ישראל כבר ביום שלישי הקרוב 26 אסירים פלסטינים.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
בשר ודם שמתנגד להתנחלויות - היום כאן ומחר בקבר. הקב"ה שציוה על ההתנחלויות - הוא חי וקיים לעולם ולעולמי עולמים.
כובש ארץ ישראל
אולי גם יעניין אותך
פוליטי מדיני