כיכר השבת

דרעי: נתניהו עסוק בחלוקת תיקים

אריה דרעי תוקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו על החלטתו למנות את השר משה כחלון ליו"ר מנהל מקרקעי ישראל. לדברי דרעי: נתניהו עסוק בחלוקת תיקים (חדשות, פוליטי)

| 14 | כיכר השבת |
אריה דרעי
אריה דרעי (צילום: פלאש 90)

יו"ר ש"ס בפועל אריה דרעי תוקף הערב (ראשון) את ראש הממשלה בנימין נתניהו על מינויו של השר משה כחלון ליו"ר מנהל מקרקעי ישראל.

בהודעה שהוציא דרעי הערב נכתב: "מנהיגי הליכוד ביתינו, בנימין נתניהו ואיווט ליברמן, עסוקים כל העת בחלוקת תיקים. עבור אזרחי ישראל ותנועת שס הבחירות אינן על תפקידים אלא על דרך, כשעל הפרק עומדות שאלות הרות גורל, כמו מי ישמור על הזהות היהודית, ומי ידאג לשכבות החלשות".

"ש'ס מסרבת לקחת חלק בקמפיין התיקים של נתניהו. מוזר מאד שמפלגת שלטון שמתיימרת להנהיג את המדינה אין לה, לא מצע מדיני, לא מצע כלכלי ולא מצע חברתי, קמפיין התיקים לא יסתיר את האמת הכואבת: 1.8 מיליון אזרחים עניים שעבורם הבחירות הן שאלה של חיים ולא של ספינים, ובקיצור, מהלך נואש של הרגע האחרון".

מוקדם יותר הפתיע ראש הממשלה בנימין נתניהו והודיע על מינוי כחלון ליו"ר מנהל מקרקעי ישראל, תפקיד שכיום שר הבינוי אריאל אטיאס (ש"ס) מחזיק בו.

נתניהו אמר לאחר המינוי: "אני בטוח שיחד עם השר כחלון נוריד את מחירי הדיור כפי שהורדנו את מחירי הסלולר".

"אני מברך את כחלון שלקח על עצמו את המשימה החשובה הזו ואני מבטיח לתת לו את כל הגיבוי כפי שעשיתי ברפורמות בתקשורת".

"אני מתחייב שנוריד את שנוריד את מחיר הדיור ולכן אני מברך את השר כחלון על החלטתו לקבל את תפקיד יו"ר מועצת מנהל מקרקעי ישראל שיועבר לאחריות משרד ראש הממשלה לאחר הבחירות. משה כחלון הוא האיש הנכון בזמן הנכון להובלת הוזלת מחירי הדיור" מסר ראש הממשלה.

תוכן שאסור לפספס
14 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
8
בס"ד מר אריה דרעי שלום, בע"ה מחר אצביע ש"ס בפעם הראשונה. אעשה זאת אך ורק למען התורה ולמען הרב עובדיה יוסף. לכן אל תחזיק לעצמך את התוצאות! וגם אנא תפסיק להקטין את מצביעי ש"ס ועל-ידי כך להגדיל את עצמך! אני וכמותי נצביע ש"ס בגלל אהבתינו לתורה!אנחנו לא מסכנים ואתה לא המושיע! פשוט הייתי רוצה לראות בחזרתך
בלה
7
הרבה זמן לא נגעו לי בנשמה. התחרטתי, הרב אמנון אני חוזרת לש"ס. אריה דרעי יחזיר את השפיות למפלגה הזאת. אני מציעה לכבודו לצפות בסרט
חיה רותי
6
עד מתי תתגאו בהישגי אחרים?! ממש כמו בסוללר! שאטיאס הוא שנלחם בחירוק שיניים בברוני רשתות התקשורת, ובא כחלון וקצר את הפירות. כחלון (שר ממוצע, שבתור שר רווחה היה כושל) מבקש לקצור גם בשיכון את פירותיו של אטיאס. ואנחנו לא נשכח ולא נסלח לביבי!
ארז לבנון

הצגת כל התגובות

5
וכחלון זה לא ש"ס, לכן לא יכול להיות שיוריד מחירי הדיור.
דן סגל
כי שהעם רעב , בור ועני , קל מאוד לשלוט בהם !!!
חסיד דן סגל
4
החליט שהוא לא רוצה את ש׳ס ב ממשלה לא משנה כמה מנדטים תביאו עדיף להצביע כח להשפיע !!!!!
בן יעקוב
3
התורה ולהבדיל למען החלשים
לירי
2
למה ש"ס התנגדה לפני חודש לפסילת מפלגת רע"ם-תע"ל ? שוב ש"ס השמאלנית של אריה מאכזבת ובגדול ! רע"ם-תע"ל מפלגת של מחבלים , וש"ס תומכת בהם ??? רואים שאין דעת תורה בש"ס !! מה השלב הבאה ? אוסלו 2 ? לא נשכח ולא נסלח ! ב"ה הפעם יש לנו אופציות רבות מלבד ש"ס ! רק לא ש"ס !!!
חרדי שפוי וחרד
1
זה לא צחוק
משי
אולי גם יעניין אותך
פוליטי מדיני