כיכר השבת

המחבוא נחשף

גילו בו חור יציאה: מטף הכיבוי התמים התברר כמטען חבלה

מתחת כורסה בסלון הבית הפלסטיני נמצאו מוחבאים שני רובי ציד. בהמשך אותרו גם דגלי חמאס, סכינים וגרזן | מטף כיבוי עטוף באיזולירבנד עם חור יציאה, התברר כמטען חבלה מאולתר (משטרה)

| כיכר השבת |
גילו בו חור יציאה: מטף הכיבוי התמים התברר כמטען חבלה
(צילום: דוברות המשטרה)

שוטרי תחנת בנימין וכוחות צה"ל מחטמ"ר בנימין ביצעו ביום ראשון השבוע חיפוש בכפר הפלסטיני ג'יפנא לאיתור אמצעי לחימה. כך הודיעה היום (שלישי) המשטרה.

במהלך החיפוש, הבחינו השוטרים בכורסה בסלון הבית. מתחתיה נמצאו מוחבאים שני רובי ציד. בהמשך החיפוש אותרו גם דגלי חמאס, סכינים וגרזן.

כמו כן, הבחינו הבלשים במטף כיבוי עטוף באיזולירבנד עם חור יציאה, אשר העלה חשד כי מדובר במטען חבלה מאולתר. בעקבות זאת, זומן למקום חבלן משטרה שביצע פיצוץ מבוקר של המטען.

החשוד, פלסטיני בן 20, תושב המקום, נעצר ובתום החקירה נכלא.

"משטרת מחוז ש"י וכוחות צה"ל ימשיכו בפעילותם הנחושה לאיתור ותפיסת אמצעי לחימה המוחזקים שלא כדין, במטרה למנוע פעולות טרור ולשמור על ביטחון הציבור", נמסר מהמשטרה.

(צילום: דוברות המשטרה)
(צילום: דוברות המשטרה)
תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
משטרה ופלילים