כיכר השבת

חשד: גבר תקף קרובות משפחתו

תושב מודיעין עילית נעצר ע"י המשטרה בחשד כי תקף בביתו את קרובות משפחתו - ילדות בנות 13 ו-14, בשמונה מקרים שונים. היום יובא לדיון בהארכת מעצרו (חדשות, בארץ)

| 7 | כיכר השבת |
חשד במודיעין עילית: גבר תקף את קרובות משפחתו
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

מעשים חמורים במודיעין עילית: המשטרה עצרה בימים האחרונים תושב העיר בחשד כי ביצע מעשים חמורים בבנותיו של חברו בעת ששהה בביתן.

המשטרה חושדת כי הגבר ביצע מעשים חמורים בבנות בגילאי 13 ו-14, כשלפי החשד, המעשים החמורים בוצעו בביתן בשמונה מקרים שונים לפחות, במהלך 2014.

האיש נעצר ביום ראשון האחרון וביום שני בשעות הבוקר האריכה השופטת את מעצרו עד היום (חמישי). לטענת עורך דינו, ובניגוד להודעה שהוציא המשטרה, היום הוחלט לשחררו ללא תנאים מגבילים.

לפני כחודש אירע מקרה חמור נוסף בעיר, כאשר צעיר בשנות העשרה לחייו נעצר בחשד כי תקף מספר קטינות באולמות אירועים בעיר.

מעצרו של הקטין התאפשר לאחר סדרת תלונות שהגיעו לידי משטרת מחוז יהודה ושומרון שמודיעין עילית באחריותה. בתום חקירה מאומצת הצליחו החוקרים לעלות על זהותו של החשוד במעשים.

שוטרים מנקודת המשטרה במודיעין עילית נשלחו לעצור את החשוד, אולם כשהגיעו אליו הוא ניסה להימלט מהזירה בעזרת רכב. בתום מרדף קצר הוא נעצר ביציאה מהעיר.

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
קשר השתיקה, או יותר נכון "ההשתקה", מתפורר. יותר מקרים מזעזעים כאלו נחשפים ויותר קורבנות מתלוננות. מה שלא מספרים הוא שמגמת ההנהגה הרבנית היא לסתום פיות הקורבנות ולטאטא את הזוועות מתחת לשטיח. והשטיח גדול מאד. אני קוראת לכל אשה, נערה, ילדה או ילד שחוו הטרדה, ניצול ואו תקיפה, ללכת למשטרה ולהתלונן. אין ל
יעל ש.
3
צריך לחנך את האנשים מגיל קטן נגד עדברים האלה
אברהם
2
זה לא עיר של צולי"ם?
מודאג

הצגת כל התגובות

1
אצלנו הכל נקי, זך וטהור. חברה ששומרת על הפרדה בין בנות לבנים, שיש לה איסורים חמורים מדאורייתא ומדרבנן בנושא עריות, צניעות וכדומה, מחוייבת לעמוד בסטנדרטים שלה. אבל היא לא. יותר מדי מקרים נוראים קורים בחברה שלנו ואין פוצה פה ומצפצף. אין ענישה, אין דרך אמיתית לטפל בבעיה, והנשים והילדים ימשיכו להיות מופ
גאולה
להעביר את הפושעים לטיפול משטרת ישראל, הם יודעים מה לעשות. במקביל, צריך לדאוג לטיפול ולשיקום של הקורבנות.
אלחנן
אולי גם יעניין אותך
בארץ