כיכר השבת

גשם של קסאמים בדרום

הירי נמשך: מאז שעות הבוקר נורו כ-60 רקטות לעבר יישובי עוטף עזה. בשעות הצהריים נורו עשר רקטות לעבר ישראל לאחר הפוגה בת כמה שעות. כיפת ברזל יירתה רקטות שנורו לעבר העיר אשקלון, לא ידוע על נפגעים או על נזק. הלימודים באזור אשכול, שער הנגב ושדות נגב בוטלו, והתושבים נקראו להישאר במרחבים מוגנים

| 2 | כיכר השבת |
ילדות ליד זירת נפילה
ילדות ליד זירת נפילה (צילום: פלאש 90)

הירי לעבר יישובי הדרום נמשך גם היום: מאז שעות הבוקר (רביעי), נורו כ-60 רקטות לעבר יישובי עוטף עזה. בשעות הצהריים נורו עשר רקטות לעבר ישראל לאחר הפוגה בת כמה שעות.

הרקטות כולן התפוצצו בשטחים פתוחים, לא היו נפגעים.

בשעות הבוקר, נפצעו שלושה פועלים זרים כתוצאה מפגיעה ישירה בלולים באחד הישובים, שניים במצב קשה ואחד במצב קל. מסוק מפנה את הפצועים לבית החולים.

כיפת ברזל יירתה רקטות שנורו לעבר העיר אשקלון, לא ידוע על נפגעים או על נזק. הלימודים באזור אשכול, שער הנגב ושדות נגב בוטלו, והתושבים נקראו להישאר במרחבים מוגנים.

מאז אמש, תקף חיל האוויר מספר פעמים ברצועת עזה וחיסל חוליות מחבלים. הבוקר בשעה 06:00 חיסל צה"ל חוליית מחבלים לאחר ששיגרה רקטה.

במהלך הלילה נורו שלוש רקטות, בשעה 4:45 נורה מטח של שש רקטות, סמוך לשעה 6:30 נורה מטח נוסף של ארבע רקטות ובהמשך נורו עוד עשרות רקטות.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מה שקורה כאן! 60 רקטות ויותר... ואין פצוע אחד! הקב״ה אנחנו אוהבים אותך הקב״ה אנחנו הילדים שלך!!!!!!!!
אפרת
אולי גם יעניין אותך
בארץ