כיכר השבת

ביתר עילית: האדמו"ר אוים בסכין

האדמו"ר מ'קראקס-נאנאש' הותקף בליל השבת האחרונה על ידי צעיר חמוש בסכין בשעה שצעד בשעת לילה מאוחרת לביתו. הצעיר דרש מהאדמו"ר סך של 5000 ש"ח (חדשות, חרדים)

| 23 | כיכר השבת |
ביתר עילית: האדמו"ר מקראקס-נאנאש אוים על ידי אדם חמוש בסכין
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

אירוע תקיפה חמור אירע בליל שבת האחרון בעיר ביתר עילית. הרה״צ רבי משה רוזנבוים האדמור מ'קראקס-נאנאש', ששב לביתו לאחר עריכת הטיש בליל שבת הותקף ע"י צעיר בן 30 שאיים עליו בסכין וביקש לשדוד ממנו אלפי שקלים.

הצעיר, שעל פי דיווחים שונים היה בעבר מטופל אצל הרבי, המקרב ליהדות אנשים שהידרדו לפשע - הגיע אל הרבי שצעד לבדו ברחובה של עיר בשעה מאוחרת באישון ליל, ואיים עליו בצעקות ונאצות כשהוא דורש ממנו סכום של 5000 ש"ח.

האדמור המבוהל הסביר לצעיר כי בשל קדושת השבת אין ברשותו כסף בכלל, אך הצעיר החל לתקוף אותו. הרבי זעק לעזרה והשכנים שהגיעו הניסו את התוקף.

תושבים בביתר עילית סיפרו עם צאת השבת כי בימי החופש מסתובבים בעיר צעירים שבאבניקים המטילים את חיתתם על תושבי העיר.

"לא ייתכן שלא נהנה מתחושת ביטחון בסיסית המגיעה לנו בזכות ולא בחסד. אנו מקווים שקברניטי העיריה יגבירו את סיורי הביטחון ויטפלו באותם נערים הגורמים למטרד סביבתי ורוחני". אמרו.

תוכן שאסור לפספס
23 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
11
הקיצוץ האכזרי של לפיד גורם לבחורים לאיבוד עשתונות, ולנסיונות להשיג כסף בדרכים עקיפות, אחת מהם לאיים ולסחוט.כמנהג אבותיהם המפלגות החרדיות בעבר.
דן סגל
10
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מעמידי
9
מציע לכם לפני שאתם מפנים אצבע מאשימה, המתינו לתוצאות חקירת המשטרה..וד"ל
חים ויליאמסבורג

הצגת כל התגובות

8
האמינות של האתר הדפוק הזה טוב לדעת
משוגעים
7
קראקס-נאנאש???? נשמע כמו בדיחה
יונה
שם אמיתי, אבל בדיחה אחת גדולה
ביתרי
6
הגיעה הזמן שהרבייס האדמוריים והבאבות שאוגרים ב"עה מיליונים במזומן ובנכסים , יתחילו לשתף הציבור בשוויון בנטל הכלכלית ! לא ייתכן שמחד ייצעקו וילבשו שק על הגזרות הכלכליות , ומצד השני יעשו חתונות מפוארות , יסעו במכוניות פאר , מסעות קברי צדיקים יקרות לארויפא ויישבו בארמונות מנקרי עיינים, בזמן שהצ
חסיד דן סגל
5
חייבים להחזיר לפלשתינאים כל השטחים הכבושים , כולל ההתנהלות ביתר ומודיעין עילית ! (נשלח מהאייפון שלי)
חרדי לא ציוני
4
מה יהיה איתכם ? חחחחחחחח פושעים חחח
6
3
אני גר בביתר 8 שנים והיינו שם גם כשביתר הוקמה.....אני רואה איך הנוער שם לאט לאט יורד מתחיל להיות שם יותר ויותר עבריינים...אין להם תעסוקה לכן הם מחפשים דרך לפרוק את זה כשינוי בחיים ה"לא מעניינים שלהם".
לוימ
הם מאוד מאוד מסכנים
חיים
אני גר בביתר מעל עשרים שנה, אני זוכר את הוריהם של אותם נערים כשהיו צעירים, אני זוכר את הנערים כשהיו ילדים, יש כאן כשלון גדול בחינוך, וד"ל. הרי רובם ככולם מאותם נערי רחוב שייכים למגזר מסוים.
יוסי יוסי
השינאה והאלימות נגד הספרדים מידי הכנופיות של יצחק פינדרוס הליטאים-וחסידי קרלין/סלונים/ביאן הביאו הבחורים הספרדיים לצאת לאלימות ותרבות רעה.
תושב ביתר ותיק
תחשבו הנזק שהעבריינים האלה יכולים לגרום לצבא !! ב"ה שלא מגייסים אותם !
האדמו"ר המיוחד
2
מכיסו 80 ש"ח מידי חודש על מה? על "ביטחון" במרחאות כפולות ומכופלות עגוווווווווווו
אורית
1
לא עושה כלום והעיר מדרדרת מיום ליום
חיים
אולי גם יעניין אותך
חסידים ואנ"ש