כיכר השבת

בני ברק: בת חודש וחצי נפלה מגובה

פעוטה בת חודש וחצי, הונחה על השיש בתוך סלקל בביתה בבני-ברק. מסיבה שאינה ברורה הסלקל נפל והפעוטה נחבלה בראשה. פונתה במצב בינוני עם חשד לפגיעת ראש כשהיא מעורפלת הכרה. ישראל גורניך, חובש 'הצלה גוש דן', סיפר: "מצאנו תינוקת כבת חודש וחצי מעורפלת הכרה לאחר שנפלה מסלקל בגובה של כמטר וחצי" (חדשות)

| 14 | כיכר השבת |
אילוסטרציה
אילוסטרציה (צילום: פלאש 90)

תינוקת כבת חודש וחצי נפלה מגובה בביתה ברחוב נויפלד בקרית הרצוג בבני-ברק, ונחבלה בראשה. לאחר טיפול ראשוני פונתה במצב בינוני לבית החולים.

בשעות הצהריים הוזעקו כוחות ההצלה לבית הפעוטה, ומצאו אותה כשהיא מעורפלת הכרה לאחר שנפלה מהסלקל בה הייתה. הסלקל הונח על השיש, והפעוטה נפלה מגובה של כמטר וחצי.

מתנדבי 'הצלה גוש דן' ו'איחוד הצלה - בני ברק' העניקו לה טיפול ראשוני והיא פונתה בניידת טיפול נמרץ של מד"א כשמצבה מוגדר בינוני וכשהיא מעורפלת הכרה עם חשד לפגיעת ראש.

ישראל גרוניך, חובש 'הצלה גוש דן', סיפר: "הייתי ממש בסמיכות למקום האירוע בעת קבלת הקריאה, הגעתי למקום ומצאנו תינוקת כבת חודש וחצי מעורפלת הכרה לאחר שנפלה מסלקל בגובה של כמטר וחצי, ייצבנו את מצבה במקום והיא פונתה בניידת טיפול נמרץ במצב בינוני עם חשד לפגיעת ראש".

ישראל גיגי, חובש 'איחוד הצלה', סיפר: "הילדה נפלה עם סלקל שהוצב על שיש ומסיבה לא ברורה נפל מהשיש, הפעוטה כבת חודש וחצי נפגעה בראשה, ולאחר הטיפול הרפואי הראשוני פונתה במצב בינוני להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים".

תוכן שאסור לפספס
14 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
8
שיש הוא בדרך כלל בגובה 80 ס"מ. סיפור משונה.
בעל מטבח
7
ה' ישמור שלא נדע מהדברים האלא.... במיוחד זה מפחיד כשמדובר על תינןקת בת חודש!!!!!!!!!!!!!! רפואה שלימה!!!!!
חיה
6
מחוסר ראיית הנולד, ולא מכוונה רעה. זה מה שגורם לאסונות להמשיך לקרות. צריך להעלות את המודעות. זה מה שיעצור את החבלות הנוראיות בילדים.
אא

הצגת כל התגובות

5
תתפללו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סיון
4
מספיק עם האשמות! גזירות-זה דבר בלתי נשלט. זה משמים! כולי תפילה לשלום הילדה ולשלוות ההורים. ושלא נדע יותר צרות.
בני ברקית
3
מי שם סלקל עם תינוקת על שיש ???? זה טיפשות וחסר אחריות מזעזע . העיקר שיהיה לתינוקת רפואה שלימה במהרה .
שלומי
2
מה שם התינוקת שעמ"י יתפלל עבורה בעז"ה?
חברונית
1
ה'?????? בת חודש??!!!
איתמר
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים