כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מחווה לל"ג בעומר: שקשוקה קבנוס חריפה אש

השפית מורן פינטו עם שקשוקה בתוספת פרוסות קבנוס ופלפל חריף וכל מה שאתם צריכים כדי לאזן את העסק הטעים והפיקנטי הזה זה המון בגט טרי או לחם שחור איכותי (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
שקשוקה קבנוס
שקשוקה קבנוס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 15 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות
  • 300 גרם נקניק קבנוס, פרוס
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 3 פלפלים חריפים, קצוצים דק
  • 1 כף פפריקה בשמן
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 כפות שמן
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 6 ביצים

אופן ההכנה:

1. במחבת רחבה מחממים את השמן ומטגנים את השום במשך כדקה. מוסיפים את העגבניות, הרסק והפלפלים החריפים ומבשלים על אש בינונית. מדי פעם מועכים עם המזלג.

2. מוסיפים את פרוסות הקבנוס, מתבלים במלח ופפריקה ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות.

3. יוצרים שקעים בתבשיל העגבניות ויוצקים פנימה את הביצים. מתבלים שוב במלח ופלפל שחור, מכסים את המחבת ומבשלים עד למידת העשייה הרצויה. מגישים עם באגט טרי או לחם שחור.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נשמע טובבב
..
בוקר ובראנץ´