כיכר השבת

דיווח ערבי

'התקיפה הישראלית' בסוריה; בכיר במשמרות המהפכה - חוסל

מוקדם יותר היום דווח בכלי תקשורת בעולם על תקיפה ישראלית בדמשק, כעת, רשת תקשורת לבנונית מדווחת, כי בתקיפה חוסל בכיר מאוד במשמרות המהפכה האיראנית (חדשות)

| 1 | כיכר השבת |
משמרות המהפכה
משמרות המהפכה (צילום: shutterstock)

במהלך השבועות האחרונים היו מספר תקיפות בדמשק ובשדה התעופה, תקיפות שכלי התקשורת בעולם ייחסו לישראל.

על פי הדיווח בשעה האחרונה (שני) ברשת התקשורת הלבנונית 'אל מיאדין', המזוהה עם חיזבאללה, מטרת התקיפה הישראלית הייתה חיסול בכיר.

איראן אישרה כי מפקד בכיר במשמרות המהפכה האיראניים נהרג בתקיפה בסוריה - שמיוחסת לישראל. סוכנות הידיעות "תסנים", דיווחה כי הבכיר הוא סייד רזא מוסאווי המכונה סייד רזי, שנחשב לאחד "היועצים הוותיקים" של משמרות המהפכה בסוריה.

This browser does not support the video element.

התקיפה בסוריה (צילום: לפי סעיף 27א)

בעיתונות הרשמית של סוריה, לא דווח על התקיפה, אך גורמים אופוזיציוניים דיווחו, כי ישראל עומדת מאחורי התקיפה, שהייתה באחד האזורים הכפריים בבירת סוריה - דמשק.

עוד נטען בדיווח, כי יעד התקיפה היה מחסנים של המיליציות האיראניות הנמצאות בסוריה.

כזכור וכפי שדווח ב'כיכר השבת', בשבועות האחרונים, כשבועיים לאחר פרוץ המלחמה, היו מספר תקיפות עוצמתיות בסוריה, בעיקר ליד הבירה דמשק אך לא רק.

בכתבה זו נעשה שימוש בצילומים אשר בעל הזכויות בהם לא נודע או לא אותר, בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות שלחו הודעה על כך בצירוף הצילום המקורי לדוא"ל desk@kikar.co.il.
תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
הממ מה זה אומר...? שנתחיל לדאוג?
טטרו
אולי גם יעניין אותך
העולם הערבי