כיכר השבת

ברכה בבית

גם אתם יכולים לקבל את הקמיע הקדוש שהביא ישועות לאלפים!

בתרומה של 960 ש"ח תוכלו להאכיל ילדים רעבים ולקבל את הקמיע הקדוש של רבינו הקדוש רבי ישעי'ה מקערעסטיר זי"ע, בהעתק מדויק עליו סמך את ידו מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי זצוק"ל, ימים ספורים לפני פטירתו | הכניסו ברכה אל תוך בתיכם! (חרדים)

הקמיע המקורי - הצטרפו לאלפי עם ישראל שכבר נושעו
הקמיע המקורי - הצטרפו לאלפי עם ישראל שכבר נושעו (צילום: באדיבות המצלם)

מי לא שמע על רבינו הקדוש רבי ישעי'ה מקערעסטיר זי"ע, הצדיק ששמו הפך לסמל של חסד וצדקה? בחייו חילק לנזקקים אוכל וממון עד שלא נותרה פרוטה בביתו, ובזכות מעשיו זכה להשפעות עצומות משמים ולכוח ברכה מיוחד.

עד עצם היום הזה, אלפי יהודים חוו ישועות נפלאות בכוחו של הצדיק. ישועות של שמירה, פרנסה, זיווג, זרע של קיימא ונחת מהילדים.

רבי ישעי'ה העלה את כוח הברכה הזה על גבי קמיע שכתב במו ידיו ומסר לתלמידו. בדרך ניסית, אותו תלמיד שרד את השואה בזכות הקמיע, והוא נשמר בקפידה על ידי צאצאיו במשך דורות.

לפני כשלוש שנים, בערב פורים תשפ"ב, ימים ספורים לפני פטירתו, סמך מרן שר התורה רבי חיים קנייבסקי זצוק"ל את ידיו על העתקים מדויקים של הקמיע המקורי וחידש את כוח הברכה למען תורמי ועד הרבנים.

מאכילים ילדים עניים – ומקבלים את הקמיע הקדוש! תרמו עכשיו >>>

גם השנה, ביום ההילולא ג' באייר, נוהרים המונים לציונו הקדוש של רבי ישעי'ה בעיירה קערעסטיר, שם מתגשמות תפילותיהם לטובה. שליח מיוחד של ועד הרבנים יגיע ביום זה לקבר, ויתפלל עבור כל התורמים לנזקקים – לפרנסה, שמירה, ברכה והצלחה. ניתן לשלוח שמות לתפילה שיוזכרו שם, ולהצטרף לאלפי המבקשים שזוכים לראות ישועות.

בתרומה של 960 ש"ח תוכלו להאכיל ילדים רעבים ולקבל את הקמיע הקדוש – העתק מדויק של הקמיע המקורי, כתוב על קלף כשר בדיו כשר על ידי סופר סת"ם תלמיד חכם. בצדו השני מופיעה תמונה וחתימת ידו של רבי ישעי'ה זצוק"ל, המסוגלת לשמירה וברכה.

הקמיע בגודל כיס, עם שני כיסויים, כדי שתוכלו לשאת אותו עמכם תמיד. ניתן גם לפרוס את התרומה ל-80 ש"ח לחודש במשך שנה (סה"כ 960 ש"ח), והקמיע יגיע עד ביתכם.

הצטרפו לאלפי עם ישראל שכבר נושעו, וזכו לברכה וישועה בזכות כוחו של הצדיק. תורמים עכשיו וזוכים לישועות!

מאכילים ילדים עניים – ומקבלים את הקמיע הקדוש! תרמו עכשיו >>>

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צדקה